Træningsøvelser

10 tips | Slip din drøm fri

Kom i gang med det samme for 197 kr.

10 tips, i 10 dage i 10 minutter i din indbakke. Du får arbejdsark, der får dig til at reflektere over, hvad du vil have mere af i dit liv og i din hverdag. 

"Jeg har ikke brug for mere snak. Jeg har brug for at komme i gang med det samme"

Siden du sidder og læser det her lige nu, tror jeg, at du er kommet til et sted i dit liv, hvor du gerne vil sætte handling bag dine tanker og ord. 

 

Med træningshæftet “10 tips I Slip din drøm fri” hjælper jeg dig med at undersøge, hvad du (egentlig) vil have mere af i dit liv. 

 
Du får hver dag i 10 dage en mail fra mig. En mail med et tip og en øvelse som du i 10 dage afsætter 10 minutter til om dagen. Brug ikke mere tid end 10 minutter. For det handler om, at du skal skrive hurtigt og bare får ord på papiret. Du kan altid gå tilbage – læse og redigere det du har skrevet. Så i første omgang, skal du bare skrive løs…
 
 
Indhold

10 tips

Hver morgen kl. 6 modtager du en mail i indbakken med et tip i 10 dage som hjælper dig med at finde og undersøge din drøm.

10 øvelser

Du modtager også en øvelse, hver dag i 10 dage. Øvelserne hjælper dig med at gøre dine abstrakte tanker gjort konkrete og guider dig frem mod en plan.

10 minutter

Find et stille sted de næste 10 dage. Sæt uret til 10 minutter og skriv løs. Pres dig selv og sæt tempoet op, så du ikke tænker for meget over, det du skriver.

Hej, jeg hedder Søs

 

Tænk på mig som din fødselshjælper, træner, sparringspartner, inspirator, guide og vejviser. 

 

De sidste 20 år har jeg arbejdet professionelt med at få andre mennesker til at lykkes. Det har jeg gjort som rådgiver, coach, terapeut, sparringspartner og kommunikationschef. Nu er tiden kommet til at hjælpe dig.  

 

Hvis du ikke tager vare på din drøm
- så bliver den ikke til noget
Søs 🖤

Deltager på plateau-forløb

Giv dig tid, tag din tid, strukturér og konkretisér dine tanker

Små sejre hver dag

Jeg er ude på en lang rejse, og jeg nagler små sejre hver dag. Forandringer sker ikke lige med et slag, men stille og roligt får jeg vendt det hele, sten for sten. Det kan jeg – og det har jeg lært nu.

- Kris, 53 år

Tag dig tid til at tænke

At få konkretiseret tankerne i mit hoved hjalp mig videre. Nu ved jeg, hvad der betyder noget for mig. Frihed er vigtigt for mig. Selvbestemmelse er ­­­­vigtigt. Kontakt med mennesker betyder meget for mig. Derfra kan jeg nu se på min situation og spørge, hvad kan jeg gøre ved det?

- Ida, 27 år

Struktur på dine livsdrømme

Når du får sat struktur på dine abstrakte tanker bliver det enormt konkret. Sætter du dig ned, sorterer og arbejder struktureret med dine livsdrømme – så kan du bedre realisere dem. Sådan har jeg ikke altid tænkt. Jeg har ladet mig styre af en masse ting udefra.

- Dorthe, 52 år

Kom i gang nu

10 tips | Slip din drøm fri

Hvad venter du på? Sæt turbo på din drøm NU med 10 træningsøvelser som du kan genbruge igen og igen. 

Kun 197 kr. inkl. moms

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.