fbpx

Vi føler os 10 år yngre, end vi er

Vi er en generation, der aldrig har levet længere. Vi har aldrig været sundere og friskere. Vi har aldrig været rigere og bedre uddannet.

En undersøgelse fortaget af Megafon for TV2 i april 2018 viser, at 66 pct. af de 50 årige føler, de mentalt stadig er i 40’erne eller endnu yngre. Og jo ældre generationer, man spørger, jo flere giver udtryk for, at de føler sig yngre end deres reelle alder.

Vi har altså god grund til at tro på, at vi får et godt, sundt og langt liv. Så jeg håber, at du er glad og tilfreds med det liv du har nu, for ellers er det på tide, at du begynder at tage ansvar for det. Og gør mere af det du brænder for, drømmer om – og det, der giver mening for dig.

Du kan starte med at give dine drømme opmærksomhed og energi – og tager ansvar for, hvad der giver mening i dit liv.

 

Jeg hjælper dig gerne på vej…