fbpx

Gør din drøm til virkelighed

I min omgangskreds er vi gode til at tale om, hvad vi drømmer om. Det sker, når vi er i hinandens gode selskab og lader snakken gå. Tankerne får frit løb, vi giver idéerne næring og drømme bliver næsten til virkelighed. Kun næsten – for der er en ny dag i morgen. En ny dag, hvor hverdagen, forpligtelserne og ansvaret kalder.

 

Hvad nu, hvis?

Men hvem siger, at det skal fortsætte sådan? Hvem siger, at drømme ikke skal blive til virkelighed? Hvem siger, at det ikke kan lade sig gøre at leve sine drømme ud? Og hvad skal der egentlig til for, at vi kan tage livstag med os selv og tage vores drømme alvorligt? Vi har kun et liv. Vi skylder os selv og vores kære at leve det fuldt ud.

 

En idé – en drøm – en vision

Ud af samtaler med gode venner og bekendte om drømme og idéer – udspringer min egen idé. En idé om at hjælpe mennesker med at give deres drømme opmærksomhed – så de selv kan gøre dem til virkelighed:

 

“Jeg vil gerne hjælpe dig med at give dine drømme opmærksomhed.
Med værktøjer og teknikker hjælper jeg dig med at fremkalde, undersøge og formulere det du drømmer om,
så du i hjertet ved,
om du er klar til at leve din drøm ud
og gøre den til virkelighed.”