fbpx

Salon 2. Start d. 9. januar – slut d. 22. januar

TILMELDING:

GIV DINE LIVSDRØMME OPMÆRKSOMHED 

Hvad drømmer du om? Hvornår har du sidst brugt tid på dig selv? Tid på at give dine livsdrømme opmærksomhed? 

Lad 2020 blive dit år – dit årti.

 

HVAD
Deltag i 4 x 3 timer – i alt 12 timer, hvor du har hovedrollen i dit eget liv. Forstil dig den energi, det skaber når 6-8 mennesker arbejder med at fremkalde deres livsdrømme. Fortæller om deres livsdrømme og længsler. Deler og inspirerer hinanden.

 

HVEM
Forløbet er for dig, med små og store livsdrømme og længsler, der ønsker at tag et kig på dem. Måske har du svært ved at vælge blandt flere livsvalg og muligheder? Måske er du blevet færdig med din uddannelse eller ønsker at skifte job? Måske står du midt i en overgang i livet, der kalder på en forandring, men du har svært ved at overskue, hvad du skal gøre? Eller du kan bare mærke, at du ikke er rigtig glad? Det, I har tilfældes er, at I tager ansvar for jeres liv, livsglæde og energi.


PROGRAM
Det bliver et intensivt forløb, hvor jeg med velkendte metoder og værktøjer guider dig igennem fire faser: DRØM. FOKUS. PLAN. UDLEV – og hvor magi opstår, når man møder mennesker, der tør dele og fortælle deres livsdrømme højt. Forløbet er planlagt så du mellem møderne har mulighed for at reflektere over dine indsigter, og give dem en ekstra tanke – som vi tager afsæt i, når vi mødes igen.

Du vil være i fortrolige rammer, der gør, at du trygt kan arbejde med dine drømme og give dem det fokus, de fortjener. Du kommer til at genfinde dine drømme, stå med en konkret drøm du har givet fokus – og en plan, som gør dig i stand til at handle og gøre drømmen til virkelighed – hvis du vi – og når du vil.