Book en afklarende samtale hvor du får:


Det er uforpligtende og gratis.
Du kan også ringe på: 26 67 67 67

Book 15 minutters afklarende og uforpligtende samtale.

De forløb, jeg tilbyder i min sparring er beregnet til at hjælpe dig med at sætte ord på dine tanker og de forandringer du ønsker dig i dit liv og i din hverdag. Du får min udelte opmærksomhed og beslutter selv om du er klar til et videre forløb. 

Samtalen er min garanti til dig om, at hvis vi to indgår i et samarbejde, så ved vi begge to, at vi er det rigtige match.

Hvordan foregår det?

Book den tid, der passer dig bedst i kalenderen ovenfor. Svar på det spørgsmål som jeg stiller dig når du booker så godt du kan. Så sikrer vi, at du får mest muligt ud af den tid, vi har sammen. Når du har gjort det, får du en bekræftelsesmail. På selve dagen ringer jeg dig op.

Og husk – vores samtale er 100% uforpligtende – du bestemmer, om du har lyst til at arbejde videre med mig bagefter.   

Det er fx for dig der:

 
  • Har brug for at opdage, hvad du i virkeligheden skal (og vil) med dit liv – så du kan få mere af den hverdag, du drømmer om.

  • Står ved en skillevej i dit liv og i tvivl om, hvilken vej du skal gå nu. Det vil du gerne undersøge.

  • Drømmer om et nyt job, men ved ikke, hvordan du tager hul på det.

  • Er semi-glad, fordi du ikke får balanceret tiden mellem job, familie og dig selv. Du drømmer om at genskabe balancen og blive rigtig glad igen.


  • …eller måske har du brug for værktøjer til at blive klogere på dig selv og tage ansvaret for dit liv tilbage.

 

Kan du genkende noget af det? Så er du kommet til det rette sted. 

Læs mere om saloner, onlinekurser og sparringsforløb:

Jeg er her for at hjælpe dig med at blive klogere på, hvad du i virkeligheden skal og vil. Jeg ser på dig som et helt menneske. Vi kan tage afsæt i dit privatliv, arbejdsliv, fritidsliv, familieliv eller iværksætterliv. Husk, det er aldrig for sent at blive den, du gerne vil være.

Mit mål er at give dig de redskaber, du skal bruge til at erkende, at du med små skridt kan vende dit perspektiv og opdage, at du kan mere, end du tror.

 

 Så… kære dig, som har brug for et skub i den rigtige retning: Jeg er klar til at hjælpe dig hele vejen med inspiration, værktøjer og samtaler – så du kan gøre mere af det, som du virkelig ønsker

Læs mere om mig, min mission og baggrund >>>

 

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.