Book en afklarende samtale hvor du får:


Det er uforpligtende og gratis.
Du kan også ringe på: 26 67 67 67

Book en afklarende samtale.

De forløb, jeg tilbyder i min sparring er beregnet til at hjælpe dig med at sætte ord på dine tanker og de forandringer du ønsker dig i dit liv og i din hverdag. Du får min udelte opmærksomhed og beslutter selv om du er klar til et videre forløb. 

Samtalen er min garanti til dig om, at hvis vi to indgår i et samarbejde, så ved vi begge to, at vi er det rigtige match.

Hvordan foregår det?

Book den tid, der passer dig bedst i kalenderen ovenfor. Svar på de to spørgsmål som jeg stiller dig så godt du kan. Så sikrer vi, at du får mest muligt ud af den tid, vi har sammen. Når du har gjort det, får du en bekræftelsesmail. På selve dagen ringer jeg dig op.

Og husk – vores samtale er 100% uforpligtende – du bestemmer, om du har lyst til at arbejde videre med mig bagefter.   

 Min mission er at hjælpe dig med at vokse som menneske og med at folde dit potentiale ud. Jeg vil have dig til at lytte til dig selv. Lytte til din indre stemme og til det du vil have mere af i din hverdag og i dit liv 🖤

Læs mere om saloner, onlinekurser og sparringsforløb:

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.