Find din drøm

Er du klar til at genopdage, hvad du vil have mere af i dit liv – og i din hverdag?    

Dette kursus er til dig, der vil have mere af livet. Til dig, der har håb, ideer, ønsker og drømme – men bare ikke helt ved, hvordan du skal gå i gang. Og til dig, der er nysgerrig og åben – og som savner struktur på alle tankerne.

 

Du er her fordi, du er nysgerrig, du er træt af hverdagens trummerum, du er klar til forandring men ved ikke helt hvordan, du vil bare gerne blive klogere på dig selv eller...

Find din drøm, er skabt for at hjælpe dig med at aktivere din indre visdom, det du har på hjerte og det, der giver dig mening i livet.

Jeg har samlet en buket af øvelser, citater, digte, videoer, meditationer, inspiration og kærlighedsord, som skal hjælpe dig med at fremkalde det du vil have mere af i livet.  

Jeg håber af hele mit hjerte, at det hjælper dig med at afklare din vej. At det giver dig indsigt i, hvad du har brug for og ikke har brug for. At det vil berolige din sjæl og give dine livsdrømme opmærksomhed. For det fortjener du.

Jeg hjælper dig med at opdage, hvad du i virkeligheden skal (og vil) med dit liv

Find din drøm giver dig mulighed for at opdage, hvad du egentlig drømmer om at få mere af i dit liv. 

Du får et skræddersyet program med 5 øvelser, så du ikke behøver at tænke over, hvad du skal gøre. Jeg har gjort det let for dig. Jeg har sat det system, så du skal bare følge processen. 

Du kommer til at tømme din hjerne og dit hjerte for det du brænder for. Og du giver de vigtigste livsdrømme opmærksomhed, så de krystalliserer sig og bliver lettere at handle på, og gøre til virkelighed. 

Vil du:

»And suddenly you know: It’s time to start something new and trust the magic of beginnings«

– Meister Eckhart  

Den viden du downloader lige om lidt, er baseret på 25 års erfaring, indsamling og afprøvning.

Jeg hedder Søs Hansen.  Jeg har de sidste 25 år arbejdet professionelt med at få andre mennesker til at lykkes. Det har jeg gjort som rådgiver, coach, terapeut, sparringspartner og kommunikationschef. Nu er tiden kommet til at hjælpe dig. Min mission er at få dig til at gøre mere af det, du drømmer om.  

Straks du logger på 'Find din drøm' får du helt konkret:

(Jeg har gjort det så nemt for dig som muligt. Du får et program
med udvalgt lektioner, der guider dig vej til din drøm.)

 • Videoer hvor jeg trin for trin tager dig igennem lektionerne:
  • Fremkald dine drømme
  • List dine drømme
  • Drømmerejse
  • Sorter og prioriter i dine drømme
  • Skriv din drøm – den drøm, der skal have din opmærksomhed.

 • Arbejdsark til hvert trin lige til at printe, hænge op og samle i en mappe.
 • Øjeblikkelig adgang til alle trin – ingen venten her!
"Nu ved jeg, hvad der betyder noget for mig. Frihed er vigtigt for mig. Selvbestemmelse er ­­­­vigtigt. Kontakt med mennesker betyder meget for mig. Derfra kan jeg nu se på min situation og spørge, hvad kan jeg gøre ved det"
Ida, 27 år
"Nu har jeg lært, at man godt kan arbejde struktureret med abstrakte tanker. For det er livsdrømme jo. En masse strøtanker, store tanker, dybe tanker, som skal tage form."
Dorthe, 52 år

Find din drøm

5 lektioners, der guider dig tættere på mere af det, du drømmer om.

799,-

inkl. moms

Har du tid til at vente?

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.