fbpx

Saloner i 2020

Det kræver ro at gro

Dorthe, 52 år. Jeg er underdirektør i et firma med ansvar for 460 medarbejdere. Jeg står for driften, for omstillingen af digitaliseringen i virksomheden og for måden vi arbejder og leverer på. Så jeg er meget på. Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer Forstå mig ret, jeg er glad for mit arbejde, men…

Lyt til det, der kommer indefra

Ida, 27 år. Jeg har altid haft en enorm trang til at være fri. Pludselig befandt jeg mig i et kontor 11 timer hver dag.   Jeg ville bevise mit værd Jeg arbejdede som advokatfuldmægtig, et sted, hvor man skal præstere for at komme længere op ad stigen, selvfølgelig skal man det. Det hele er…

Salon 2. Start d. 9. januar – slut d. 22. januar

TILMELDING: GIV DINE LIVSDRØMME OPMÆRKSOMHED  Hvad drømmer du om? Hvornår har du sidst brugt tid på dig selv? Tid på at give dine livsdrømme opmærksomhed?  Lad 2020 blive dit år - dit årti.   HVAD Deltag i 4 x 3 timer - i alt 12 timer, hvor du har hovedrollen i dit eget liv. Forstil…

Jeg tilbyder forskellige typer af forløb

FORLØB

Online kursus på vej

Inden længe kan du give dine livsdrømme opmærksomhed.

Tag livtag på dine livsdrømme med PLATEAU-metoden. Et online forløb, der guider dig gennem 4 trin: DRØM. FOKUS. PLAN. UDLEV, på vej til dit næste plateau. Online kurset hjælper dig med at få klarhed over dine livsdrømme så du bedre kan planlægge og handle på dem. Det kan være du opdager, at du:

  • er glad for det du har
  • er parat til at sige farvel til en gammel livsdrøm for at give plads til en ny livsdrøm
  • ønsker at give en særlig livsdrøm opmærksomhed
  • er klar til at undersøge dine livsdrømme

Pris: 1500 kr. for 4 moduler fyldt med værktøjer og metoder som guider dig igennem de fire trin: DRØM. FOKUS. PLAN. UDLEV.

Få en mail når vi er klar med online kurset:

1:1 sparring

Invester i dig selv. I et individuelt forløb, der er tilpasset dig og din drøm. Vi tager afsæt i, hvem du er og hvor du vil hen.

Jeg sikrer, at du holder dig til ilden, hjælper dig igennem hele processen fra at turde drømme højt, til at fokusere og planlægge – så du bliver istand til at tage afsæt og udleve din drøm.

Pris:  1.250 kr. for 90 min. samtale over telefon, facetime, skype eller vi mødes fysisk.
Praktik: Send mig en mail info@plateau.dk så vi kan aftale nærmere.

Saloner  / workshops

Deltag i  4 x salon-dage, hvor du i selskab med 6-8 andre deltagere får mulighed for at give dine drømme en særlig opmærksomhed. Du bliver også klogere på, hvilken plads de skal have i dit liv.

4 ugedage i træk guider jeg dig igennem fire trin, som hjælper dig med at fremkalde dine livsdrømme og længsler, give dem et eftersyn og et realitetstjek. Der bliver tid til at arbejde alene, og tid til at inspireres af hinanden i trygge omgivelser.

 

Pris: 2.500 kr. for 3 timer x 4 salondage. ( Introduktionspris)

Sted
: Atelieret på kvisten i gården ved Galleri Krebsen, Studiestræde 17 A, 1455 København K

 

Se eksempel

Virksomhedsforløb

Jeg holder foredrag, faciliterer workshops og udvikler individuelle forløb for medarbejdere, der er stressramt, for seniorer, afskedigede medarbejdere eller andre, der har brug for at koble livsdrømme med arbejdslivet. Sammen med jer sammensætter vi et forløb med en plan for, hvordan arbejdslivet og privatlivet kan sammensættes påny.

Book foredrag, workshop eller saloner: Jeg udarbejder et tilbud, der både opfylder virksomhedens og medarbejderens behov.

Kontakt mig på mail info@plateau.dk eller på telefon 26676767.

KONTAKT MIG