fbpx

Jeg tilbyder forskellige typer af forløb

FORLØB

1:1 sparring

Invester i dig selv. I et individuelt forløb, der er tilpasset dig og din drøm. Vi tager afsæt i, hvem du er og hvor du vil hen.

Jeg sikrer, at du holder dig til ilden, hjælper dig igennem hele processen fra at turde drømme højt, til at fokusere og planlægge – så du bliver istand til at tage afsæt og udleve din drøm.

Pris:  1.250 kr. for 90 min. samtale over telefon, facetime, skype eller vi mødes fysisk.
Praktik: Send mig en mail info@plateau.dk så vi kan aftale nærmere.
Betaling: Mobilpay eller kontant.

Saloner  / workshops

Deltag i  3 x salon-dage, hvor du i selskab med dig selv og max. syv andre deltagere får mulighed for at give dine drømme en særlig opmærksomhed. Du bliver også klogere på, hvilken plads de skal have i dit liv.

Tre ugedage i træk guider jeg dig igennem de fire trin, som hjælper dig med at fremkalde dine drømme, give dem et eftersyn og et realitetstjek. Der bliver tid til at arbejde alene, og tid til at inspireres af hinanden i trygge omgivelser.

Program: Fx tirsdage kl. 19-22
Varighed: 3 fx tirsdage á 3 timer – ialt 9 timer
Pris: 2.000 kr. for 3 x salondage.
Sted: Et sted i København
Betaling: Mobilpay

Se eksempel

Virksomhedsforløb

Jeg holder foredrag, faciliterer workshops og udvikler individuelle forløb for medarbejdere, der er stressramt, for seniorer, afskedigede medarbejdere eller andre, der har brug for at koble livsdrømme med arbejdslivet. Sammen med jer sammensætter vi et forløb med en plan for, hvordan arbejdslivet og privatlivet kan sammensættes påny.

Book foredrag, workshop eller saloner: Jeg udarbejder et tilbud, der både opfylder virksomhedens og medarbejderens behov.

Kontakt mig på mail info@plateau.dk eller på telefon 26676767.

KONTAKT MIG