fbpx

“Handling er den grundlæggende
nøgle til al succes”
 

Pablo Picasso

KURSER OG FORLØB

Online kursus

Inden længe kan du give dine livsdrømme opmærksomhed.

Tag livtag på dine livsdrømme med PLATEAU-metoden. Et online forløb, der guider dig gennem 4 trin: DRØM. FOKUS. PLAN. UDLEV, på vej til dit næste plateau. Online kurset hjælper dig med at få klarhed over dine livsdrømme så du bedre kan planlægge og handle på dem. Det kan være du opdager, at du:

  • er glad for det du har
  • er parat til at sige farvel til en gammel livsdrøm for at give plads til en ny livsdrøm
  • ønsker at give en særlig livsdrøm opmærksomhed
  • er klar til at undersøge dine livsdrømme

Pris: 1500 kr. for 4 moduler fyldt med værktøjer og metoder som guider dig igennem de fire trin: DRØM. FOKUS. PLAN. UDLEV.

Få en mail når vi er klar med online kurset

Saloner

Deltag i  4 x salon-dage, hvor du i selskab med 6-8 andre deltagere får mulighed for at give dine drømme en særlig opmærksomhed. Du bliver også klogere på, hvilken plads de skal have i dit liv.

4 ugedage i træk guider jeg dig igennem fire trin, som hjælper dig med at fremkalde dine livsdrømme og længsler, give dem et eftersyn og et realitetstjek. Der bliver tid til at arbejde alene, og tid til at inspireres af hinanden i trygge omgivelser.

 

Pris: 4 dage á 3 timer ialt 2500 kr. inkl. moms. (Introduktionspris)

Sted: Søs Hansen | Plateau, Studiestræde 17 A, 2 sal, 1455 København K

1:1 sparring

Invester i dig selv. I et individuelt forløb, der er tilpasset dig og din drøm. Vi tager afsæt i, hvem du er og hvor du vil hen.

Jeg sikrer, at du holder dig til ilden, hjælper dig igennem hele processen fra at turde drømme højt, til at fokusere og planlægge – så du bliver istand til at tage afsæt og udleve din drøm.

 

Pris:  1.250 kr. for 90 min. samtale over telefon, facetime, zoom eller vi mødes fysisk.

Praktik: Send mig en mail info@plateau.dk så vi kan aftale nærmere.

Virksomhedsforløb

Jeg holder foredrag, faciliterer workshops og udvikler individuelle forløb for medarbejdere, der er stressramt, for seniorer, afskedigede medarbejdere eller andre, der har brug for at koble livsdrømme med arbejdslivet. Sammen med jer sammensætter vi et forløb med en plan for, hvordan arbejdslivet og privatlivet kan sammensættes påny.

 

Book foredrag, workshop eller saloner: Jeg udarbejder et tilbud, der både opfylder virksomhedens og medarbejderens behov.

Kontakt mig på mail info@plateau.dk eller på telefon 26676767.