fbpx

“Handling er den grundlæggende
nøgle til al succes”
 

Pablo Picasso

Kurser og forløb

Kom i gang med at gøre mere af det du drømmer om. Følg mit program på 4 simple og grundlæggende trin. Et program, der er fyldt med værktøjer, som skridt for skridt hjælper dig med at åbne op og undersøge dine livsdrømme for, hvad der skal til, for at du gør dine drømme, ønsker og længsler til virkelighed.

 

Jeg har forskellige forløb. Du kan læse om dem herunder. Og hvis du ikke kan overskue det, så send mig en mail:

Online kursus

Du skal vælge et online kursus, hvis du er til et intensivt forløb i dit eget tempo. 

Hvad. Online kursuset “Hvad drømmer du om?. Du får adgang til online kursus med de fire trin DRØM, FOKUS, PLAN, UDLEV. Samt til en lukket  facebookgruppe. I gruppen vil der være opsamling, spørgetime og inspiration fra  andre deltagere.

Hvordan. Jeg vil være din vært og guide dig gennem kurset ved hjælp af videopræsentationer af de enkelte øvelser. Din opgave bliver at arbejde dig igennem de tilknyttede arbejdsark, der ligger klar til download. Spørg, like og deltag i den tilknyttet facebookgruppe, hvor der vil være spørgetime, adgang til fællesskab og inspiration fra andre.

Pris.  For et betaforløb i 4 trin 1500 kr. (Introduktionspris). 

 

Hvornår. Modtag en mail når online kurset er klar:

Saloner

Du skal vælge et salonforløbet, hvis du i selskab med 6-8 andre vil undersøge, inspireres og dele indsigter, om store og små livsdrømme. Det kan der komme noget ret vildt ud af. 

Hvad. Du undersøger dine livsdrømme, længsler, ønsker og mål på 16 timer, fordelt på 4 gange x 4 timer. 

Hvordan. Jeg er din vært og sikrer du har de bedste rammer at arbejde i. Jeg har en plan, værktøjer og metoder og guider dig igennem fire trin: DRØM, FOKUS, PLAN, UDLEV. Du skal være parat til at gå i arbejdstøjet og til at arbejde med dig selv.  

Hvornår. Hver tirsdag & torsdag kl. 18 – 22.

Pris. 4 timer x 4 dage, i alt 16 timer for 5000 kr. inkl. moms. 

Sted.  Plateau & Søs, Studiestræde 17 A, 2 sal, 1455 København. 

Mentor & personlig sparring

Du skal vælge et individuelt forløb, hvis du har brug for personlig sparring, som tager afsæt i dig og dine behov.  

Hvad. Du får et individuelt sparringsforløb tilrettelagt og målrettet dine personlige behov, når tiden passer dig.

Hvordan. Jeg sikrer, at du holder dig til ilden, hjælper dig igennem hele processen til du står med en målrettet og konkret plan. 

Pris.  1.250 kr. pr. time eller 8 klip á 8.000 kr. Møder og samtaler kan ske på telefon, facetime, zoom eller i Studiestræde 17 A 2. sal.

Kontakt. Send mig en mail info@plateau.dk så vi kan aftale nærmere.

Virksomhedsforløb

Du skal vælge et virksomhedsforløb, hvis du vil invitere dine medarbejdere, medlemmer eller kollegaer med på et anderledes udviklingsforløb med afsæt i det de drømmer om på arbejdspladsen. 

Hvad. I får et foredrag, salonforløb, workshopforløb eller et skræddersyet program tilrettelagt efter jeres behov. Målgrupper og temaer kan fx stressramt, seniorer, afskedigede medarbejdere. Forløb, der tager afsæt i det hele menneske.  . 

Hvodan. Sammen tilrettelægger vi et forløb med konkrete temaer og øvelser. Et program, hvor deltagere får mulighed for at arbejde med sig selv.  

Book foredrag, workshop eller saloner. Inviter til et virksomhedsforløb med afsæt og mening for den enkelte til gavn for arbejdspladsen, gruppen og fællesskabet. 

Kontakt mig på mail info@plateau.dk eller på telefon 26676767.