Current Status
Not Enrolled
Price
Gratis
Get Started

Hej! Velkommen til

FIND DIN DRØM.

Jeg er så glad for, at du har sagt  JA til denne rejse! For det betyder, at du har valgt at give dig selv plads til at undersøge, hvad du egentlig gerne vil have mere af i dit liv og i din hverdag.


Gør dine abstrakte tanker konkrete  

Find din drøm handler om, at du skal undersøge og skabe et overblik over alle dine drømme og ønsker. Dine abstrakte tanker skal gøres konkrete. Du skal have alle dine tanker, ønsker og drømme ud af dit hovedet. De skal skrive ned. For jo mere konkret du bliver jo lettere er det at forholde sig til, hvilke betydning og vægt dine tanker, drømme og ønsker skal have. Og om det er noget du vil handle på.  


Dette program hjælper dig med at opdage, hvad du vil have mere af i dit liv. Det hjælper dig med at sætte retning. Det handler om at få dig til at vokse og gro. Hjælpe dig med at komme i synk med dig selv. 


Forstil dig, at du som en slags mentaltræning afsætter cirka 30 minutter om dagen til dig selv. Det kan træne dig til at bevæge dig i den retning, som du ønsker  –  skridt, for skridt. Jeg tror på, at det kan lade sig gøre. Du skal også tro på det.


Mit mål med dette program

Mit mål er at give dig værktøjer til at styrke din tro på, at du kan opnå det, du vil. Når du afsætter tid til dig selv, mærker efter og lytter til din indre stemme. Jo mere du træner, jo mere naturligt bliver det for dig at navigere efter dine indre tanker, ønsker og behov – og jo mere energi og glæde vil du opleve kommer til dig. 


Det kræver, at du øver dig, og det får du mulighed for i dette program “Find din drøm”, hvor du i dit eget tempo kan mærker efter, hvad du drømmer om og ønsker dig mere af i dit liv.   

Det er tid til at gå på opdagelse i programmet og i din livsdrømme, længsler, ønsker og mål. Din nysgerrighed og og indre magi venter på dig. Se lektionerne herunder.  


Lad rejsen begynde.

Søs

🖤

Lektioner

Find din drøm består af et overblik, det praktiske, de 5 lektioner og næste skridt, der hjælper dig på vej med at bringe dine drømme, længsler, ønsker og mål frem i lyset.


  • Klik på de store gule knapper for at komme videre til næste lektion.

  • Klik dig omkring mellem lektionerne her – eller brug sidepanelet til ventre når du har klikket dig videre til næste side. 


God fornøjelse!

God opdagelsesrejse!

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.