Hvis du ikke tager vare på din drøm,
så bliver den ikke til noget

Arbejd med mig

Kurser, forløb og værktøjer, der sætter skub i det liv, du drømmer om – nu og i fremtiden.

Find den form, der passer til dig. Er du i tvivl, så book en afklaringssamtale. Så finder vi sammen ud af, hvad jeg kan hjælpe dig med. 

Online

Fysisk

Mentorforløb

Online - Køb nu
- 10 tips | Slip din drøm fri

Vil du i gang med det samme?

10 tips, i 10 dage i 10 minutter i din indbakke. Du får øvelser, der får dig til at reflektere over, hvad du vil have mere af i dit liv og i din hverdag.

For dig, der har brug for 10 enkelte værktøjer.  

10 tips, e-mailserie og 10 træningsøvelser 197 kr. inkl. moms

Fysiske saloner
- Hvad vil du egentlig? 

Deltag i et arbejdende salonforløb og find svaret

Midt i livet. Bliv inspireret og undersøg, hvad du egentlig vil med dit arbejdsliv, privatliv og familieliv – og bliv den bedste udgav af dig selv.  

Det er et forløb på 12 timer fordelt på 3 aftener x 4 timer i selskab med 6-8 andre deltagere, hvor du får masser af inspiration og værktøjer til at undersøge og genopdage, hvad der er betydningsfuldt for dig i dit liv og i din hverdag. 

Salon-forløbet kræver aktiv deltagelse, og er for dem, der har lyst til at arbejde med sig selv. Undervisningen veksler mellem introduktioner og øvelser, hvor der bliver tid til at arbejde alene, og tid til at inspirere hinanden i trygge rammer. Jeg er din guide gennem hele forløbet. 

2495 kr. pr. person inkl. moms 

2297 kr pr. person inkl. moms, hvis I er to, der booker samtidig.

Mentorforløb

Målrettet til dig og dine behov

Et skræddersyet forløb, der tager afsæt i dig og dine behov. (Det kan også være et forløb til dig og din partner.)

Jeg hjælper dig med at afklare og helt konkret sætte handling bag dit ønske. Det kan fx være alt fra hjælp til jobsøgning, sparring omkring en idé, bedre balance mellem arbejde og privatliv, hjælp til at finde ud af, hvad du egentlig drømmer om og vil have mere af i dit liv. Lige meget, hvad det er, så sikrer jeg, at du holder dig til ilden. Jeg hjælper dig igennem hele processen, til du står med en afklaring – og en målrettet og konkret plan. 


875 kr. pr time 
inkl. moms

4 klip x 4 timer for 3200 kr. inkl. moms  

Workshop
- Hvilken team drømmer I om?

Kommunikationsboost til virksomheder og organisationer

Det er blevet endnu vigtigere at skabe mening i arbejdet for den gode arbejdsplads og det gode team for at performe optimalt. 

Et målrettet udviklingsforløb med afsæt i det, som skaber mening i jeres team. Hvad drømmer I om? Hvordan favner I hinanden? Hvordan udnytter I jeres kompetencer bedst? Jeg hjælper jer med at forventningsafstemme og med at blive afklaret omkring jeres indbyrdes roller, som styrker jeres relationer og evne til at levere det bedste resultat. Efter workshoppen er ukonkrete ønsker og behov blevet konkrete og I står tilbage med et team, der føler sig set, hørt og forstået – og klar til at levere på de overordnede mål.

 Kontakt mig. Så vender jeg tilbage med en løsning.

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.