fbpx


Min mission er at inspirere dig
til at gøre mere af det du drømmer om.
Så du skridt for skridt
får flere magiske stunder
også i en travl hverdag

Kurser og forløb

Kom i gang med at gøre mere af det, du drømmer om. Følg de 4 simple og grundlæggende trin som jeg har udviklet og sammensat til dig, på vej til dit næste plateau. Et program, der skridt for skridt hjælper dig med at fremkalde, undersøge og planlægge, hvordan du kan gøre mere af det du drømmer om, ønsker dig og længes efter.  

Du kan læse mere om de forskellige forløb herunder. Og hvis du ikke kan overskue det, så send mig en mail:

Onlinekursus

Du skal vælge et onlinekursus, hvis du er til et intensivt forløb i dit eget tempo. 

Hvad. Onlinekursuset “Hvad drømmer du om?. Du får adgang til onlinekursus med de fire trin DRØM, FOKUS, PLAN, UDLEV. Samt til en lukket  facebookgruppe. I gruppen vil der være opsamling, spørgetime og inspiration fra  andre deltagere.

Hvordan. Jeg vil være din vært og guide dig gennem kurset ved hjælp af videopræsentationer af de enkelte øvelser. Din opgave bliver at arbejde dig igennem de tilknyttede arbejdsark, der ligger klar til download. Du kan spørge, like og deltage i den tilknyttet facebookgruppe, hvor der vil være spørgetime, adgang til fællesskab og inspiration fra andre.

Pris.  Lige nu kan du komme igang for 1.997 kr. (Introduktionspris). Prisen stiger til 2997 kr.

Saloner

Du skal vælge et salonforløbet, hvis du i selskab med 6-8 andre vil undersøge, inspireres og dele indsigter, om store og små livsdrømme. Det kan der komme noget ret vildt ud af. 

Hvad. Du undersøger dine livsdrømme, længsler, ønsker og mål på 16 timer, fordelt på 4 gange x 4 timer. 

Hvordan. Jeg er din vært og sikrer du har de bedste rammer at arbejde i. Jeg har en plan, værktøjer og metoder og guider dig igennem fire trin: DRØM, FOKUS, PLAN, UDLEV. Du skal være parat til at gå i arbejdstøjet og til at arbejde med dig selv.  

Hvornår. fx hver tirsdag & torsdag kl. 18 – 22.

Pris. 4 timer x 4 dage, i alt 16 timer for 2500  kr. inkl. moms. (Introduktionspris)

Sted.  Plateau & Søs, Studiestræde 17 A, 2 sal, 1455 København. 

Mentor & personlig sparring

Du skal vælge et individuelt forløb, hvis du har brug for personlig sparring, som tager afsæt i dig og dine behov.  

Hvad. Du får et individuelt sparringsforløb tilrettelagt og målrettet dine personlige behov, når tiden passer dig.

Hvordan. Jeg sikrer, at du holder dig til ilden, hjælper dig igennem hele processen til du står med en målrettet og konkret plan. 

Pris.  1.250 kr. pr. time eller 8 klip á 8.000 kr. Møder og samtaler kan ske på telefon, facetime, zoom eller i Studiestræde 17 A 2. sal.

Kontakt. Send mig en mail info@plateau.dk så vi kan aftale nærmere. 

Virksomhedsforløb

Du skal vælge et virksomhedsforløb, hvis du vil invitere dine medarbejdere, medlemmer eller kollegaer med på et anderledes udviklingsforløb med afsæt i det de drømmer om på arbejdspladsen. 

Hvad. I får et foredrag, salonforløb, workshopforløb eller et skræddersyet program tilrettelagt efter jeres behov. Målgrupper og temaer kan fx stressramt, seniorer, afskedigede medarbejdere. Forløb, der tager afsæt i det hele menneske.  . 

Hvordan. Sammen tilrettelægger vi et forløb med konkrete temaer og øvelser. Et program, hvor deltagere får mulighed for at arbejde med sig selv.  

Book foredrag, workshop eller saloner. Inviter til et virksomhedsforløb med afsæt og mening for den enkelte til gavn for arbejdspladsen, gruppen og fællesskabet. 

Kontakt mig på mail info@plateau.dk eller på telefon 26676767.

Salonforløb for kvinder
Deltag i et salonforløb, hvis du i selskab med 6-8 andre gode kvinder ønsker at undersøge, inspireres og dele indsigter og store og små livsdrømme. Et forløb, der hjælper dig med klarhed over, hvad du vil have mere af i dit liv.
Hvad drømmer du om?
Få al den viden, du skal bruge for at gøre mere af det, som du drømmer om. i fire grundlæggende trin får du adgang til guidelines, øvelser, inspiration samt arbejdsark. Lige til at gå til.
Drømmesaloner for virksomheder og organisationer
invitere dine medarbejdere, medlemmer eller kollegaer med på et anderledes udviklingsforløb med afsæt i det det der skaber mening for dem på arbejdspladsen. 
Kom i kontakt med dine livsdrømme
Få metoder til at åbne op for dine livsdrømme, ønsker og længsler.
Bliv inspireret af andre
Når du åbner op for dine livsdrømme, giver du dine drømme håb og mulighed for at få liv.
Salonforløb for unge
Er du mellem 20-30 år og har brug for at stoppe op. Behov for en samtale med dig og med andre om, hvad det egentligt er du vil have mere af i dit liv og hvorfor. Så deltag i en salon sammen med 6-8 andre unge, hvor du får mulighed for at undersøge, hvad du egentligt drømmer om
Tidligere
Næste