fbpx

Hvad drømmer du om?

Et 4-trins program i personlig udvikling til dig, der drømmer om “noget andet” – men ikke helt ved hvad.  

Find din drøm

Et minikursus til dig, der ønsker at fremkalde og åbne op for dine drømme, længsler, ønsker og livsmål. 

Fokusér på din drøm

Zoom ind på din drøm. Ville du ønske, at du vidste, hvad der giver dig energi, og hvad tager din energi? Så er dette minikursus lige noget for dig. Du får værktøjer til at afkode, hvad der giver dig glæde og overskud i din hverdag på vej mod din drøm.  

Læg en plan for din drøm

Ville du ønske, at du havde en plan med mål og handlevenlige aktiviteter, så du skridt for skridt vidste, hvad du skulle gøre på vej mod din drøm? Så er dette minikursus lige noget for.  

Udlev din drøm

Hvad venter du på? Hvad holder dig tilbage? Er det dit tankemønster, dine vaner, værdier – eller noget helt andet? Det får du mulighed for at undersøge i dette minikursus.

Fri træning

Her er dit wake up-call. Kickstart 2021.

Dette mini-kursus hjælper dig med at huske de ting i 2020, som var betydningsfulde og gjorde et særligt indtryk på dig. Du får også en øvelse som hjælper dig med at tage det bedste med dig i 2021.

Kom op i gear nu. Hent det frie onlinekursus og “Kickstart 2021” på 4 dage. Det er aldrig for sent at komme godt i gang med 2021.

Hvis du afsætter 20-30 minutter til dig selv de næste 4 dage – så har jeg en øvelse og et arbejdsark til dig, som gør, at du om 4 dage er klar til at “Kickstarte 2021”.