fbpx

Sig (pænt) farvel til 2020
og goddag til 2021

4 dages online-kickstart  

Gratis at deltage – start 04. januar 2021

 

Ingen kunne forudset det vi har været igennem de sidste 12 måneder. Er du kommet nogenlunde helskindet igennem året, både fysisk og mentalt? Så er du heldig!

2020 har været et helt usædvanligt år. Vi har været omfavnet af begrænsninger, været ude af vores vante rammer, rutiner og lært at zoome og tilpasse os vores “bobler”.

Men hvordan er det så egentligt gået? Hvordan har dit år været? Hvordan formede du det, og hvordan formede året dig?

Kickstart 2021 og sig (pænt) farvel til 2020 med 4 refleksionsøvelser, der får dig til at favne det nye år 2021.   

Du giver dig selv mulighed for at samle op på 2020. Genkalde dig de gode oplevelser, der også var. Fokuserer og reflekterer. Hvordan har dit år været? Hvad lærte du? Og hvad tager du med dig?

Du får en opgave hver dag i 4 dage

Alle har deres grunde til ikke at samle op på 2020

Sådan her foregår det:

I 4 dage får du, hver morgen i din indbakke kl. 6.00, tilsendt en opgave fra mig, som hjælper dig med at reflektere over året, der gik.

 

4 opgaver som tilsammen hjælper dig med at sige (pænt) farvel til 2020 og goddag (og velkommen) til 2021. Du kan starte med rent bord i 2021 og er klar til at tage det nye år fuldt ind.  

‘Det kommer til dig i din indbakke og i en lukket Facebook-gruppe, der fungerer som vores ’midlertidige fællesrum’ i dagene mandag den 04. januar til torsdag den 07. januar.

 

Her får du inspiration fra andre og mulighed for at få svar på spørgsmål fra både dig og dine kursister. Og bare rolig, hvis du ikke lige kan være med, så ligger materialet til dig derinde – ligesom at du kan se dagens opgave, når det passer dig. 

 

Så snart du tilmelder dig, sender jeg dig information på mail og et link til den lukkede Facebook-gruppe. Gruppen åbner mandag den 04. januar, og så får vi skubbet dig godt i gang med 2021!

Vi ses derinde eller i indbakken!

PLATEAU & SØS 

Lad rejsen begynde…

Jeg har rejsen klar til dig, til at du kan sige (pænt) farvel til 2020 og goddag og velkommen til 2021

Dag #01

Tjek dine bedste oplevelser i 2020

Du har sikkert en nogenlunde fornemmelse af, hvad der er sket i år. I et år, der har været fyldt med forandringer. Men hvad har været dine vigtigste begivenheder og oplevelser i 2020?

Det finder du svar på i den første opgave, hvor du ser tilbage på året 2020. Du går året måned for måned igennem for vigtige begivenheder og oplevelser. Hvad lærte du? Hvad tager du med dig? Og hvad vil du gerne slippe?  

Dag #02

7 spørgsmål, der får dig til at trække det bedste ud fra 2020​

Har du også været ude af komfortzonen i år? Forandringer og kriser kan tit få os til at at tænke og reflektere over, hvad der giver mening? Hvordan har dit 2020 været? Hvad lærte du?  

Når du er færdig med dagens opgave, så ved du, hvad du lærte af 2020, og hvad du tager med dig til 2021.   

Dag #03

Spørg dig selv, hvordan har jeg det egentlig

Hvordan ser dit tilfredshedsbarometer ud? Tjek 8 områder i dit liv. Er du glad og tilfreds, eller er der områder i dit liv, du vil arbejde på bliver bedre?

 

Efter dagens opgave så ved du, hvad der gør dig glad og tilfreds, og hvilke 1-2 områder i dit liv, du vil arbejde på for at skabe den forandring, du ønsker. 

Dag #04

Goddag og velkommen 2021​

Så blev det 2021. Hvad har du egentlig at sige til året der kommer? Skriv et brev til året 2021.

Efter dagens opgave er du klar til indtage 2021. Du har fået afsluttet 2020 og har gjort dig tanker om, hvilke mål og ønsker du har for 2021.

Kom med for 0 kr.

Og bliv klar til 2021

Mini-kickstart-serien kører i 4 dage: 

Du får en e-mail fra mig, så snart du tilmelder dig. 

Du har også mulighed for at melde dig ind i en lukket Facebook-gruppe, som er oprettet til at være vores ‘fællesrum’ (så ja, vil du være med der, skal du have en Facebook-konto. Eller oprette en nu, hvis du vil være med.

Sådan hører du fra mig.
Når du tilmelder dig mini-kickstart-serien giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud om dette og andre kurser.  

Jeg beholder din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb, så længe det er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Enten ved at benytte afmeld-linket i bunden af af mine e-mails eller ved at sende en mail til info@plateau.dk og oplyse, at du ikke længere vil modtage mit nyhedsbrev Plateau & Søs og tilbud fra mig. 

Den viden du er ved at sige ja til, er baseret på 20 års erfaring, indsamling og afprøvning.

Jeg hedder Søs Hansen.  Jeg har de sidste 20 år arbejdet professionelt med at få mennesker til at lykkes. Det har jeg gjort som rådgiver, coach, terapeut, sparringspartner og kommunikationschef. Nu er tiden kommet til at hjælpe dig. Min mission er at få dig til at gøre mere af det, du drømmer om.  At hjælpe dig med at sætte handling bag dine længsler, drømme, ønsker og mål i livet.