fbpx

GIV DINE LIVSDRØMME OPMÆRKSOMHED I 2020

Hvad drømmer du om? Hvornår har du sidst brugt tid på dig selv? Tid på at give dine livsdrømme opmærksomhed? Lad 2020 blive dit år – dit årti.

Afsæt 12 timer til dig selv, fordelt over 4 dage, hvor du i selskab med 6-8 andre, giver dine livsdrømme opmærksomhed og undersøger, hvad der skal til for, at du kan leve dem ud.

Start året med at gøre noget godt for dig selv. Undersøg, hvad du vil. Hvad, der giver mening for dig så du kan genfinde dig selv. I en travl hverdag kan det være svært at afse tid til at skabe forandringer. Tid til at turde mærke efter. Måske har du helt glemt, hvad du drømmer om? For der er altid en forpligtigelse eller hverdagsting, der kalder.

Når du konkretiserer dine livsdrømme, vil du opdage, at de slet ikke behøver at være så urealistiske, hvis du tager et skridt ad gangen. Det er, når vores livsdrømme forbliver ukonkrete, at vi føler utilstrækkelighed, bliver stresset og mister meningen og glæden. Gør du dine drømme og længsler konkrete, vil du opdage, at du bliver en bedre udgave af dig selv – til glæde for dig selv – og for dem du holder af.

 

Hvem
Forløbet er for dig, med små og store livsdrømme og længsler, der ønsker at tag et kig på dem. Måske har du svært ved at vælge blandt flere livsvalg og muligheder? Måske er du blevet færdig med din uddannelse eller ønsker at skifte job? Måske står du midt i en overgang i livet, der kalder på en forandring, men du har svært ved at overskue, hvad du skal gøre? Eller du kan bare mærke, at du ikke er rigtig glad? Det, I har tilfældes er, at I tager ansvar for jeres liv, livsglæde og energi.

 

Hvad
Deltag i 4 x 3 timer – i alt 12 timer, hvor du har hovedrollen i dit eget liv. Forstil dig den energi, det skaber når 6-8 mennesker arbejder med at fremkalde deres livsdrømme. Fortæller om deres livsdrømme og længsler. Deler og inspirerer hinanden. Det bliver et intensivt forløb, hvor jeg med velkendte metoder og værktøjer guider dig igennem fire faser: DRØM. FOKUS. PLAN. UDLEV – og hvor magi opstår, når man møder mennesker, der tør dele og fortælle deres livsdrømme højt.

Forløbet er planlagt så du mellem møderne har mulighed for at reflektere over dine indsigter, og give dem en ekstra tanke – som vi tager afsæt i, når vi mødes igen. Du vil være i fortrolige rammer, der gør, at du trygt kan arbejde med dine drømme og give dem det fokus, de fortjener. Du kommer til at genfinde dine drømme, stå med en konkret drøm du har givet fokus – og en plan, som gør dig i stand til at handle og gøre drømmen til virkelighed – hvis du vi – og når du vil.

Antal: 6-8 personer HVOR: Atelieret på kvisten i gården ved Galleri Krebsen i Studiestræde 17 A, 1455 København K

Hvornår: Det er NU du skal tilmelde dig:

SALON 1:
DRØM – onsdag d. 8. januar, kl. 18-21
FOKUS – onsdag d. 15. januar, kl. 18-21
PLAN – lørdag d. 18. januar, kl. 10-13
UDLEV – mandag d. 20. januar, kl. 18-21

SALON 2:
DRØM – torsdag d. 9. januar, kl. 18-21
FOKUS – torsdag d. 16. januar, kl. 18-21
PLAN – søndag d. 19. januar, kl. 10-13
UDLEV – onsdag d.22. januar, kl. 18-21

 

Pris: Introduktionspris 2500 kr. inkl. moms, for 4 møder af 3 timer.
Prisen er for dem, der er klar til at kickstarte 2020 – et nyt årti – med at tage ansvar for sine livsdrømme og længsler. Om det så handler om et jobskifte, mere ro i hverdagen, lysten til at skrive, rejse, undervise, give tilbage eller noget helt syvende.


Tilmelding

Skriv til info@plateau.dk eller ring på 26676767, hvis du er interesseret i at tilmelde dig workshoppen.