Åben for tilmelding:

Salonforløb | fra drøm til handling

Nu har vi siddet længe nok på Zoom
og Teams, ikk?

Derfor har jeg åbnet for et nyt salonforløb | fra drøm til handling

Skal du med?

Salonforløb | fra drøm til handling

Er du klar til at genopdage, 
hvad du vil have mere af i dit liv 
– og i din hverdag?    

 
Hvis Ja, så er dette forløb lige noget for dig:

Det er til dig, der vil have mere af livet. Til dig, der har håb, idéer, ønsker og drømme – men bare ikke ved, hvordan du skal komme i gang. Og til dig, der ikke ved, hvad du drømmer om, men er nysgerrig og åben – og savner struktur på alle tankerne… 

Du er her fordi, du er nysgerrig, du er træt af hverdagens trummerum, du er klar til forandring men ved ikke helt hvordan, du vil bare gerne blive klogere på dig selv eller...

 

Åben for tilmelding

Nyt forløb starter

den 20. september og slutter den 30. september.

Kun 8 pladser

 

 

Tilmeldingsfrist

Fredag den 17. september 

 

Fakta

HVAD. Et forløb på 16 timer fordelt på 4 aftener x 4 timer, hvor du i selskab med 6-8 andre bliver inspireret – og undersøger dine drømmer, ønsker og mål i hverdagen og i livet, så du bedre kan handle på dem. 

 

HVORNÅR. 18. + 20. + 25. +27. oktober 2021

TID. 17-21

HVOR. Studiestræde 17A, 1455 København K

PRIS. 2495 kr. (Introduktionspris / normalpris 4997 kr

FORPLEJNING. En let anretning.

De 4 trin

DRØM (fremkald)

handler om at være nysgerrig og åben - og genopdage alle slags drømme, ønsker og mål i livet.

FOKUS (undersøg)

handler om at se nærmere på en drøm som du vil arbejde med, og give særlig opmærksomhed.

PLAN (planlæg)

handler om at blive konkret og bryde drømmen ned i små handlevenlige aktiviteter.

UDLEV (handling)

handler om at undersøge, hvad der står i vejen for, at drømmen kan realiseres og blive til virkelighed.

Vi skal i arbejdstøjet

Salonforløb I fra drøm til handling giver dig mulighed for at arbejde med dig selv i en styrtet fremadrettet form samtidig med, at du har mulighed for at arbejde sammen med andre.  

Forløbet er spækket med øvelser og arbejdsark som understøtter det enkelte 4 trin: DRØM. FOKUS. PLAN. UDLEV.  

Du skal kun sige ja til forløbet hvis du er nysgerrig på dine livsdrømme og lyst til at arbejde med dig selv. 

Dit udbytte

  • Efter kurset har du tømt dine tanker for alle dine drømme, ønsker og mål i hverdagen og i livet.

  • Du har arbejdet og valgt en drøm som du har givet særlig opmærksomhed.

  • Du ved hvorfor drømmen er særlig for dig og hvad der giver dig energi.

  • Du har en plan for, hvad du skal gøre for at føre drømmen ud i livet.
  • Du har også en ide om, hvad du skal arbejde på som kan forhindre dig i at føre drømmen ud i livet, hvis den altså skal det.

 

Jeg guider og støtter dig
hele vejen 🖤

Du skal betragte mig som din rejseguide, din hjælper, træner, fortrolige sparringspartner, inspirator og vejviser.

 

De sidste 20 år har jeg arbejdet professionelt med at få andre mennesker til at lykkes. Det har jeg gjort som rådgiver, coach, terapeut, sparringspartner og kommunikationschef. Nu er tiden kommet til at hjælpe dig. Hvis du vil? I et miks af erfaringer og kompetencer har jeg udviklet værktøjer og processer, som jeg med god erfaring anvender til at hjælpe andre med at reflektere, tænke nye tanker og til at give livsdrømme, ønsker og mål opmærksomhed.

 

Historier fra andre modige kvinder

"Nu har jeg lært, at man godt kan arbejde struktureret med abstrakte tanker. For det er livsdrømme jo. En masse strøtanker, store tanker, dybe tanker, som skal tage form". "Jeg opdagede, at det er rigtigt for mig at vokse organisk. Som at plante et frø og se det vokse".

Strukturer dine livsdrømme

Forløbet hos Plateau har lært mig, at man godt kan arbejde struktureret med abstrakte tanker. For det er livsdrømme jo. Det er en masse strøtanker, store tanker, dybe tanker. En kombination af alt det du går med i dit hoved.


Når du får sat struktur på dine tanker bliver det enormt konkret.

Sætter du dig ned, sorterer og arbejder struktureret med dine livsdrømme – så kan du bedre realisere dem. Sådan har jeg ikke altid tænkt. Jeg har ladet mig styre af en masse ting udefra. Nu mærker jeg, at det vokser indefra. Jeg er et sted, hvor jeg har opnået at være tilfreds med at lade det ske over tid. Og det giver mig ro.


Dorthe, direktør 52 år.
"Nu ved jeg, hvad der betyder noget for mig. Frihed er vigtigt for mig. Selvbestemmelse er ­­­­vigtigt. Kontakt med mennesker betyder meget for mig. Derfra kan jeg nu se på min situation og spørge, hvad kan jeg gøre ved det?"


Tid til at stoppe op

Det var utrolig værdifuldt for mig, at stoppe op, tænke over tingene og tale om dem med andre. Jeg fik mulighed for at forholde mig til tanker jeg havde haft, men ikke taget alvorligt. Det gjorde at jeg pludselig kunne forholde mig til min aktuelle situation uden bare at løbe med i hverdagens tempo.

I sådan en situation skal man ikke underkende vigtigheden af at have en gruppe omkring sig, som jeg oplevede i forløbet i Plateau. Det var det helt modsatte af at være alene. Det var fællesskab. Der opstod en samhørighed, for vi stod alle sammen i en transformationsproces.


Godt at stoppe op og trække vejret

Før Plateau blev mine valg ikke truffet særlig bevidst, de blev truffet fra rygraden for at overleve. Jeg greb ud efter det nærmeste strå, det jeg allerede kendte.

Ida, advokatfuldmægtig, 27 år
"Livet skal give mening. Mit arbejde gav mening for mig i starten, fordi jeg har været så mange spændende steder. Men nu gav det ikke mening mere."


Livet skal give mening

Jeg har været freelancer i rigtig mange år og har elsket at bruge mit liv på travle tv-produktioner. Jeg synes, det har været utrolig sjovt. Men jeg har også kunne mærke, at tiden snart var til noget andet. Det gav mening for mig i starten, fordi jeg har været så mange spændende steder. Steder, jeg aldrig ville have set eller drømt om at opleve. Men nu gav det ikke mening mere.


Der var fantasirejse, der blev mit erkendelsesgennembrud.

På fantasirejsen i forløbet lader man sig bære af sine drømme, dem man har skubbet foran sig i så lang tid. På fantasirejsen så jeg pludselig klart. Den oplevelse gav mig ansvaret tilbage.

For mig giver konkretiseringer muligheder. Kan jeg mærke det? Kan jeg lide det – eller ej? Det giver mig simpelhed frihed. Vil jeg – eller vil jeg ikke.

Nu er jeg stoppet med at freelance og er startet med at arbejde frivilligt som dyrerettigheds-aktivist. Der lå min drøm.

Pop, dyrerettighedsaktivist, 57 år
"Tidligere blev mine valg ikke truffet særligt bevidst, de blev truffet fra rygraden, for at overleve. Jeg greb ud efter det nærmeste strå, det jeg allerede kendte. Jeg vidste godt, hvad jeg grundlæggende ville væk fra, men jeg var ikke helt klar over, hvor jeg ville hen"

Fik ansvaret for mit liv tilbage

Helt konkret hjalp forløbet hos Plateau mig til et klarsyn, der gjorde det muligt for mig at træffe beslutninger. Man kan sige, at det hjalp mig til at tage ansvaret for at tage mit liv tilbage. Den uoverskuelige fremtid lige efter en skilsmisse blev med Plateau gjort til konkrete, adskilte valg jeg kunne tage. Det gik op for mig, at jeg skulle få styr på mig selv og min hverdag, først. Og så kunne jeg tage de store valg bagefter.


Plateau har ændret min tilgang til min hverdag.

Det blev klart for mig, at det første nødvendige skridt var at komme ned i tempo, og jeg fik gennem Plateau værktøjer til at føre det ud i livet. Det har gjort, at jeg har fået mere ro i hovedet og givet plads til det næste skridt. Det har virkelig haft en effekt, synes jeg. Det har givet mig en fornemmelse af, at jeg selv kan gøre noget ved min situation.


Kris, redaktør 53 år.

Din investering

16 timer fordelt på 4 aftener x 4 timer, hvor vi sammen kommer igennem Plateau-modellens 4 simple og grundlæggende trin.

 
  

Pris
Kun 2495 kr.

Inkl. moms.
(introduktionspris. Normalpris 4997 kr.)

Nu har vi siddet længe nok på Teams og Zoom, ikk?! Så lad os komme i gang med at ses igen. Du kan komme med til premiere-pris. Dette kursus er testet af på mere end 50 mennesker og er nu blevet yderligere opdateret. Kurset er derfor gennemtestet, og det virker! Du har nu mulighed for at komme med på forløbet til en kraftigt nedsat pris, så du kan sætte gang i det liv og den hverdag du drømmer om. Til gengæld vil jeg bede dig om, at du giver mig din feedback på forløbet, så jeg kan gøre kurset endnu bedre til det næste hold. Så endnu flere bliver motiveret til at gøre mere af det, de drømmer om.

Pris
Kun 2495 kr.

Inkl. moms.
(introduktionspris. Normalpris 4997 kr.)

Bemærk

Du kan betale i to bidder! Første rate kr. 1247,50 inkl. moms ved køb. Anden rate kr. 1247,50 inkl. moms 30 dage senere. Ingen gebyr.

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.