Fysisk salonforløb

4 dage til dig.
Salonforløb | fra drøm til handling


Skriv dig op og få direkte besked

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet Plateau & Søs med inspiration, indsigter og gode tilbud.

4 dage til dig!

Salonforløb | fra drøm til handling

Er du klar til at zoome ind på, 
hvad du vil have mere af i dit liv 
– og i din hverdag?    

 
Hvis Ja, så er dette forløb noget for dig:

Det er til dig, der er træt af hverdagens trummerum. Til dig der, vil have mere af livet. Til dig, der har håb, idéer, ønsker og drømme – men bare ikke ved, hvordan du skal komme i gang. Og til dig, der savner struktur på alle tankerne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Til dig, der vil se resultater med det samme.

 

4 dages salonforløb:

Skriv mig op

Giv mig info om næste forløb.  

 

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet Plateau & Søs med inspiration, indsigter og gode tilbud.

Fakta

 

 

HVAD. Et forløb på 16 timer fordelt på 4 aftener x 4 timer, hvor du i selskab med 6-8 andre bliver inspireret – og undersøger dine drømmer, ønsker og mål i hverdagen og i livet, så du bedre kan handle på dem. 

HVORDAN. Det foregår over 2 uger fordelt på 4 aftener med et par dage imellem. Det er så indtrykkene kan nå at bundfælde sig inden vi ses igen. 

HVORNÅR. Nyt tidspunkt er Ikke på plads endnu.

TID. kl. 17-21 

HVOR. Studiestræde 17A, 1455 København K

PRIS. Kr. 2495 kr. (for alle 4 dage)  

FORPLEJNING. En let anretning.

Vi skal i arbejdstøjet

Salonforløb I fra drøm til handling giver dig mulighed for at arbejde med dig selv i en styrtet fremadrettet form samtidig med, at du har mulighed for at arbejde sammen med andre.  

Forløbet er spækket med øvelser og arbejdsark som understøtter det enkelte 4 trin: DRØM. FOKUS. PLAN. UDLEV.  

Du skal kun sige ja til forløbet, hvis du har lyst til at zoome ind på, hvad du vil have mere af i dit liv og i din hverdag. Du skal også have lyst til at arbejde med dig selv.

Jeg guider dig igennem 4 trin

I et åbent og struktureret forløb guider jeg dig sammen med 6-8 andre igennem de 4 trin DRØM, FOKUS, PLAN, UDLEV. Jeg har planlagt et forløb, som veksler mellem oplæg, øvelser og fælles snakke. Du arbejder alene og bliver inspireret af andre. Vi arbejder med et trin pr. gang, vi mødes.

DRØM (fremkald)​

Trin 1 handler om at være nysgerrig og åben - og genopdage alle slags drømme, ønsker og mål i livet.​

Dag 1​

Efter dag 1 har du fremkaldt alle dine drømme. Du har struktureret alle dine abstrakte tanker og står tilbage med en drøm, som du vil give særlig opmærksomhed.

FOKUS (undersøg)​

Trin 2 handler om at se nærmere på en drøm som du vil arbejde med og give særlig opmærksomhed.​

Dag 2​

Efter dag 2 har du zoomet ind på en drøm. Du har undersøg den og ved præcist, hvorfor drømmen giver mening for dig, og hvad der skal til for, at du kan realisere drømmen eller slippe den helt.

PLAN (planlæg)​

Trin 3 handler om at blive konkret, lægge en plan og bryde drømmen ned i små handlevenlige aktiviteter.​

Dag 3​

Efter dag 3 har du en konkret plan. Du ved nu, hvad du skal gøre for at komme tættere på at realisere din drøm. Om det skal være nu, eller om det er et mål, du skal arbejde dig henimod.

UDLEV (handling)​

Trin 4 handler om at undersøge, hvad der står i vejen for, at du kan gøre din drøm til virkelighed.

Dag 4 ​

Efter den 4 dag ved du, hvad der forhindrer dig i at realisere din drøm. Måske er det dine vaner, rutiner, dit mindset etc.. Du er blevet bevidst om, hvad der står i vejen for, at du kan udleve din drøm.​

Dit udbytte

  • Efter kurset har du tømt dine tanker for alle dine drømme, ønsker og mål i hverdagen og i livet.

  • Du har arbejdet og valgt en drøm som du har givet særlig opmærksomhed.

  • Du ved hvorfor drømmen er særlig for dig og hvad der giver dig energi.

  • Du har en plan for, hvad du skal gøre for at føre drømmen ud i livet.
  • Du har også en ide om, hvad du skal arbejde på som kan forhindre dig i at føre drømmen ud i livet, hvis den altså skal det.

 

Betragte mig som din rejseguide, din hjælper, træner, fortrolige sparringspartner, inspirator og vejviser
🖤

De sidste 20 år har jeg arbejdet professionelt med at få andre mennesker til at lykkes. Det har jeg gjort som rådgiver, coach, terapeut, sparringspartner og kommunikationschef. Nu er tiden kommet til at hjælpe dig. Hvis du vil? I et miks af erfaringer og kompetencer har jeg udviklet værktøjer og processer, som jeg med god erfaring anvender til at hjælpe andre med at reflektere, tænke nye tanker og til at give livsdrømme, ønsker og mål opmærksomhed.

Historier fra andre modige deltagere

"Nu har jeg lært, at man godt kan arbejde struktureret med abstrakte tanker. For det er livsdrømme jo. En masse strøtanker, store tanker, dybe tanker, som skal tage form". "Jeg opdagede, at det er rigtigt for mig at vokse organisk. Som at plante et frø og se det vokse".


Det jeg tager med mig er: 


Strukturer dine livsdrømme

Forløbet hos Plateau har lært mig, at man godt kan arbejde struktureret med abstrakte tanker. For det er livsdrømme jo. Det er en masse strøtanker, store tanker, dybe tanker. En kombination af alt det du går med i dit hoved.


Når du får sat struktur på dine tanker bliver det enormt konkret.

Sætter du dig ned, sorterer og arbejder struktureret med dine livsdrømme – så kan du bedre realisere dem. Sådan har jeg ikke altid tænkt. Jeg har ladet mig styre af en masse ting udefra. Nu mærker jeg, at det vokser indefra. Jeg er et sted, hvor jeg har opnået at være tilfreds med at lade det ske over tid. Og det giver mig ro.


Dorthe, direktør 52 år.
"Nu ved jeg, hvad der betyder noget for mig. Frihed er vigtigt for mig. Selvbestemmelse er ­­­­vigtigt. Kontakt med mennesker betyder meget for mig. Derfra kan jeg nu se på min situation og spørge, hvad kan jeg gøre ved det?"

 

Det jeg tager med mig er:


Tid til at stoppe op

Det var utrolig værdifuldt for mig, at stoppe op, tænke over tingene og tale om dem med andre. Jeg fik mulighed for at forholde mig til tanker jeg havde haft, men ikke taget alvorligt. Det gjorde at jeg pludselig kunne forholde mig til min aktuelle situation uden bare at løbe med i hverdagens tempo.

I sådan en situation skal man ikke underkende vigtigheden af at have en gruppe omkring sig, som jeg oplevede i forløbet i Plateau. Det var det helt modsatte af at være alene. Det var fællesskab. Der opstod en samhørighed, for vi stod alle sammen i en transformationsproces.


Godt at stoppe op og trække vejret

Før Plateau blev mine valg ikke truffet særlig bevidst, de blev truffet fra rygraden for at overleve. Jeg greb ud efter det nærmeste strå, det jeg allerede kendte.

Ida, advokatfuldmægtig, 27 år
"Livet skal give mening. Mit arbejde gav mening for mig i starten, fordi jeg har været så mange spændende steder. Men nu gav det ikke mening mere."

Det jeg tager med mig er:


Livet skal give mening

Jeg har været freelancer i rigtig mange år og har elsket at bruge mit liv på travle tv-produktioner. Jeg synes, det har været utrolig sjovt. Men jeg har også kunne mærke, at tiden snart var til noget andet. Det gav mening for mig i starten, fordi jeg har været så mange spændende steder. Steder, jeg aldrig ville have set eller drømt om at opleve. Men nu gav det ikke mening mere.


Der var fantasirejse, der blev mit erkendelsesgennembrud.

På fantasirejsen i forløbet lader man sig bære af sine drømme, dem man har skubbet foran sig i så lang tid. På fantasirejsen så jeg pludselig klart. Den oplevelse gav mig ansvaret tilbage.

For mig giver konkretiseringer muligheder. Kan jeg mærke det? Kan jeg lide det – eller ej? Det giver mig simpelhed frihed. Vil jeg – eller vil jeg ikke.

Nu er jeg stoppet med at freelance og er startet med at arbejde frivilligt som dyrerettigheds-aktivist. Der lå min drøm.

Pop, dyrerettighedsaktivist, 57 år
"Tidligere blev mine valg ikke truffet særligt bevidst, de blev truffet fra rygraden, for at overleve. Jeg greb ud efter det nærmeste strå, det jeg allerede kendte. Jeg vidste godt, hvad jeg grundlæggende ville væk fra, men jeg var ikke helt klar over, hvor jeg ville hen"

 


Det jeg tager med mig er:


Jeg fik ansvaret for mit liv tilbage

Helt konkret hjalp forløbet hos Plateau mig til et klarsyn, der gjorde det muligt for mig at træffe beslutninger. Man kan sige, at det hjalp mig til at tage ansvaret for at tage mit liv tilbage. Den uoverskuelige fremtid lige efter en skilsmisse blev med Plateau gjort til konkrete, adskilte valg jeg kunne tage. Det gik op for mig, at jeg skulle få styr på mig selv og min hverdag, først. Og så kunne jeg tage de store valg bagefter.


Plateau har ændret min tilgang til min hverdag.

Det blev klart for mig, at det første nødvendige skridt var at komme ned i tempo, og jeg fik gennem Plateau værktøjer til at føre det ud i livet. Det har gjort, at jeg har fået mere ro i hovedet og givet plads til det næste skridt. Det har virkelig haft en effekt, synes jeg. Det har givet mig en fornemmelse af, at jeg selv kan gøre noget ved min situation.


Kris, redaktør 53 år.

Din investering

16 timer fordelt på 4 aftener x 4 timer, hvor vi sammen kommer igennem Plateau-modellens 4 simple og grundlæggende trin.

 

Pris
Kun 2495 kr.

Inkl. moms.

Pris
Kun 2495 kr.

Inkl. moms.

Bemærk

Du kan betale i to bidder! Første rate kr. 1247,50 inkl. moms ved køb. Anden rate kr. 1247,50 inkl. moms 30 dage senere. Ingen gebyr.

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.