September. September. September 💛

Det er tid til at hylde september, for at være så gavmild?

Selv om det kan føles vemodigt at sige farvel til sommeren, så nyder jeg i hvert tilfælde den glidende overgang fra sensommer til efterår, og lidt som Klaus Rifbjerg skriver:

 

September er “ikke sommer, ikke efterår, men den rene, klare måned, hvor man ved besked, og hvor det endnu ikke er for sent” 

Tid til at friske de gode rutiner op 

September er måneden, hvor livet genstarter efter lyse tider, og hverdagen vender tilbage. Det føles som at starte på en frisk – og en kærkommen lejlighed til at pudse de gode rutiner af – og give plads til nye. Det glæder jeg mig altid til!

 

Rutiner aflaster hjernen 

Rutiner passer perfekt, til en travl hverdag for de aflaster hjernen. Det kræver nemlig mentalt mindre at holde en rutine kørende, end det kræver at starte en ny op. Men selvfølgelig så tager det tid at indarbejde nye rutiner. Du har sandsynligvis din egen liste over, hvad du har mest brug for i dit liv.  

For at inspirere og hjælpe dig på vej har jeg samlet 50 idéer til nye rutiner, som du kan tage til dig allerede i dag  💛 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og Download samtidig 50 idéer til nye rutiner:

 

 

Husk at være tålmodig 

 

Holder du ud, bliver rutiner din nye bedste ven, som kommer med overskud og en følelse af, at du selv bestemmer i dit liv. Lyder det ikke fantastisk!

 

 

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.