Download 50 idéer til nye rutiner

Genstart hverdagen med nye rutiner

Rutiner passer perfekt, til en travl hverdag for de aflaster hjernen. Det kræver nemlig mentalt mindre at holde en rutine kørende, end det kræver at starte en ny op.

 

Hvorfor ikke pudse de gode rutiner af nu – her i september?

September er måneden, hvor livet genstarter efter lyse tider, og hverdagen vender tilbage. Det føles som at starte på en frisk – og en kærkommen lejlighed til at pudse de gode rutiner af. Du kan selvfølgelig til enhver tid genstarte dine rutiner. 

 

Download 50 idéer til nye rutiner. Det koster kun din e-mail.

For at inspirere og hjælpe dig på vej har jeg samlet 50 idéer til nye rutiner, som du kan downloade lige nu  💛  

 

Du modtager en pdf med 50 idéer til nye rutiner og skriver dig samtidig op til nyhedsbrevet Plateau & Søs.   

“Betragt mig som din mentor, træner, sparringspartner, inspirator, hjælper og vejviser. Med bagagen fyldt med værktøjer og metoder, hjælper jeg dig, der står i en overgang i livet, med at fokusere og sætte handling bag det liv, du drømmer om”. 

Søs Hansen 🖤

Jeg hedder Søs Hansen og har de sidste 20 år arbejdet professionelt med at få andre mennesker til at lykkes. Det har jeg gjort som rådgiver, coach, terapeut, sparringspartner og kommunikationschef. Nu er tiden kommet til at hjælpe dig. 

 

I et miks af erfaringer og kompetencer har jeg udviklet værktøjer og processer, som jeg med god erfaring anvender til at hjælpe andre med at reflektere, tænke nye tanker og til at give livsdrømme, ønsker og mål opmærksomhed.

Jeg kan også hjælpe dig

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.