fbpx

Privatlivspolitik

PLATEAU.DK er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig ved brug af vores website. Se kontaktoplysninger:

 

PLATEAU.DK
Søs Hansen
CVR-nr.: 27 62 02 99
Mail: info@plateau.dk

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger.

Introduktion
Når du bruger vores website og deltager i vores online forløb indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af eventuelle annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller deltagelse i et online forløb. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold når du bruger vores website.

 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. (Se vejledning).

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet kan indeholde cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: WordPress, LinkedIn, Facebook, Instagram og Mailchimp.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb via vores website.


Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:
Almindelige kategorier af personoplysninger:

  • Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., køn, alder, købte produkter og gennemførte programmer og resultater heraf.


Log og statistik

Vi bruger logstatistik på www.plateau.dk. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet, de falder fra m.v.

  • Vi anvender logstatistik med det formål at optimere vores website og dets funktioner. Logstatistik bruges blandt andet til at skabe øget brugervenlighed og til målrettet markedsføring.

Vi indhenter altid samtykke til at dele dine følsomme personoplysninger med andre.


Nyhedsbrev

Vælger du at registrere dig til vores nyhedsbrev og lignende information, gemmer vi dit navn og din e-mail for at kunne formidle den ønskede information via e-mail. Du kan til enhver tid selv afmelde denne service via et link nederst i tilsendte nyhedsbrev.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:
Facebook, Instagram, Mailchimp (nyhedsbrev), LinkedIn, WordPress samt Mobilepay for at kunne fakturere og gennemføre køb på www.plateau.dk.


Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Da vi bruger services fra Facebook til vores online forløb, samt Mailchimp til nyhedsbreve og WordPress til vores website kan dine personoplysninger blive overført til modtagere udenfor EU og EØS.

Dine rettigheder efter databeskyttelsesloven
I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du følgende rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om behandling af dine personoplysninger
  • Retten til at indsigt i dine personoplysninger
  • Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet
  • Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering
  • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet)

 

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til os. Husk at oplyse dit fulde navn og e-mail, hvis du kontakter os. Du kan kontakte os på mail@plateau.dk.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (fx at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger eller noget, som ville være ekstremt upraktisk.

Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi naturligvis dette uden beregning, undtagen hvis det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig destruktion. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkiv servere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer før opbevaringsfristen udløber.

 

Klage til Datatilsynet
Du har til enhver tid retten til at klage til Datatilsynet, ved brev til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K eller via Datatilsynets hjemmeside – besøg den her.

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder
Vi gennemgår regelmæssigt vores egen overholdelse af vores persondatapolitik. Vi overholder også adskillige selvregulerende sikkerhedspolitikker. Hvis vi modtager formelle skriftlige klager, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Vi samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder, fx datatilsynet, om at løse klager vedrørende overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere.


Ændringer

Vores persondatapolitik kan ændres fra tid til anden. Eventuelle ændringer af denne persondatapolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil vi gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (for visse tjenester oplyser vi bl.a. om ændringer via e-mail).


Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os på:

PLATEAU.DK
Søs Hansen
CVR-nr.: 27 62 02 99
Mail: info@plateau.dk