Få tjeklisten så du ved, hvordan du realiserer det liv, du drømmer om

Opskriften, der viser dig vej for 0 kr. Det koster dig kun din email.

Du modtager tjeklisten og skriver dig samtidig op til nyhedsbrevet Plateau & Søs.  

“Betragt mig som din mentor, træner, sparringspartner, inspirator, hjælper og vejviser. Med bagagen fyldt med værktøjer og metoder, hjælper jeg dig, der står i en overgang i livet, med at fokusere og sætte handling bag det liv, du drømmer om”. 

Søs Hansen 🖤

Jeg hedder Søs Hansen og har de sidste 20 år arbejdet professionelt med at få andre mennesker til at lykkes. Det har jeg gjort som rådgiver, coach, terapeut, sparringspartner og kommunikationschef. Nu er tiden kommet til at hjælpe dig. 

 

I et miks af erfaringer og kompetencer har jeg udviklet værktøjer og processer, som jeg med god erfaring anvender til at hjælpe andre med at reflektere, tænke nye tanker og til at give livsdrømme, ønsker og mål opmærksomhed.

Jeg kan også hjælpe dig

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.