Gør din drøm til virkelighed

I min omgangskreds, er vi gode til at tale om, hvad vi drømmer om. Det sker, når vi er i hinandens gode selskab og lader snakken gå. Tankerne får frit løb. Vi giver idéerne næring, og drømmene bliver næsten til virkelighed. Kun næsten – for der er en ny dag i morgen. En ny dag hvor hverdagen, forpligtelserne og ansvaret kalder.

 

Hvad nu hvis?

Men hvem siger, at det skal fortsætte sådan? Hvem siger at drømme, længsler, ønsker og mål ikke kan blive til virkelighed? Og hvad skal der egentlig til for, at du begynder at undersøge, hvad du vil have mere af i dit liv. Vi har kun et liv. Vi skylder os selv og vores kære at leve det fuldt ud.

En idé – en drøm – en mission 

Ud af samtaler med gode venner og bekendte om drømme og idéer – udspringer min egen idé. En idé om at hjælpe mennesker med at give deres livsdrømme opmærksomhed, så de bedre kan handle på dem.

Det er blevet til plateau.

Hvis du ikke tager vare på din drøm - så bliver den ikke til noget

KOM I GANG MED DET SAMME. Download tjeklisten: 'Sådan realiserer du det liv, du drømmer om'.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet Plateau & Søs, med inspiration, træning og indsigter, og hvor jeg fortæller om nye kurser og forløb. Du vil opdage, at selv små skridt gør en kæmpe forskel og viser dig vej til det liv, du drømmer om. Det koster dig kun din e-mail 🖤 Du kan nemt afmelde dig.

Slip din
drøm fri

Skab forandringer i dit liv. Hold dig opdateret med inspiration, værktøjer og gode tilbud.